foto2013 433

Bij een verbouw van uw woning, monumentale boerderij of bedrijfspand komt veel kijken, denk o.a aan het aanvragen van een omgevingsvergunning en constructieberekeningen. Bouwbedrijf Bekman B.V. staat voor u klaar.

Wij willen u graag vrijblijvend een offerte aanbieden voor al uw plannen met betrekking tot verbouw of uitbouw van uw woning, garage, winkel, bedrijfspand of monumentale boerderij enz. Wij denken graag met u mee over de (constructieve en praktische) mogelijkheden. Niet alleen zorgen we voor de uiteindelijke realisatie, ook regelen wij voor u het bouwontwerp, constructieberekeningen en de eventuele omgevingsvergunning. Naast de gewone verbouwingen en uitbreidingen zijn wij ook gespecialiseerd in WMO-aanpassingen.

Voorbeelden van verbouwingen  en aanbouwen zijn o.a:

Het vergroten van de woonkamer, keuken, bijkeuken, slaapkamer, berging, garage, schuren. Aanbouwen van een serre, erker, garage, berging en bijkeuken. Het plaatsen van een dakkapel, dakraam, carport, overkapping, tuinmuren, schuttingen. Het uitbreiden en verbouwen van kantoor ruimte en winkel ruimte.

WMO-aanpassingen zoals het aanpassen van uw toilet, keuken, badkamer, slaapkamer, berging en schuur. Het aanpassen van uw binnendeuren en buitendeuren. Het realiseren van een slaapkamer met badkamer in uw huidige garage. Het plaatsen van aangepaste sanitaire voorzieningen, beugels. Het aanpassen van bestrating of het aanbrengen van veiligheidsopritten  en drempels.